Hava Durumu

Yetersiz bakiye kavgası! Ünlü zincir market savaş alanına döndü, yaralılar var...

İstanbul Esenyurt’ta bir market çalışanı ile kadın müşteri arasında kart bakiyesi yetmemesi nedeniyle kavga çıktı. Kadının kavga ettiğini duyan akrabalarının markete gelmesiyle ortalık savaş alanına döndü. Polis ekipleri öfkeli kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı. Kavgaya karışan 2 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 23:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Yetersiz bakiye kavgası! Ünlü zincir market savaş alanına döndü, yaralılar var...

Esenyurt ilçesi Bağlarçeşme Mahallesi 1157 Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre, bir market çalışanı ile kadın müşteri arasında kart bakiyesi yetmemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekmeli yumruklu kavgaya dönüşürken, kadının kavga ettiğini duyan yakınları da markete gelerek olaya müdahil oldu.

POLİS BİBER GAZI KULLANDI

İhbar üzerine olay yerine devriye ekipleriyle birlikte Çevik Kuvvet ve Özel Harekat polisleri sevk edilirken, ekipler kalabalık ve öfkeli grubu dağıtmak için biber gazı kullandı. Olay, polis ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken kavgaya karışan 2 kişi gözaltına alındı.

DEHŞETE DÜŞÜREN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Ortalığı adeta savaş alanına çeviren kavgaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülere öfkeli şahısların market görevlisine saldırması ve başka bir market çalışanının ise kavgayı ayırmaya çalıştığı anlar yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.