Hava Durumu

Yürek parçalayan anlar! Sele kapılan adam çaresizce elini uzattı, videoyu çeken bakın ne yaptı...

Türkiye 3 büyük depremin ardından Şanlıurfa ev Adıyaman'da yaşanan sel felaketiyle bir kez daha sarsıldı. Bölgeden gelen bir görüntü ise yürekleri parçaladı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüde akıntıya kapılan yaşlı adamın videoyu çeken kişiye el uzattığı anlar yer aldı. Yardım etmek yerine çekime devam eden kişiye ise sosyal medyada tepki büyük.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Yürek parçalayan anlar! Sele kapılan adam çaresizce elini uzattı, videoyu çeken bakın ne yaptı...

Son yılların en yoğun yağışını alan Şanlıurfa, sel felaketiyle mücadele ediyor. Yıllık yağış ortalaması 450 kilogram olan kente sadece iki günde yaklaşık 150 kilogram yağış düştü. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

10 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ

Şanlıurfa'da 9 kişi, selin vurduğu bir diğer il olan Adıyaman'da ise 2 vatandaşımız hayatını kaybetti. Selin etkili olduğu noktalarda arama kurtarma çalışmaları ise sürüyor.

AKINTIDA ELİNİ UZATTI

Bölgeden gelen bir görüntü ise yürekleri dağladı. Selin her şeyi önüne katıp götürdüğü sokakta, akıntıya kapılan yaşlı bir adamın, o anda kayıtta olan vatandaşa el uzattığı anlar sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. O anda kayda devam edip adama yardım etmeyen kişi birçok kişiyi kızdırırken, bazı kullanıcılar o hızla giden kişiyi kurtarmanın kolay olmadığına vurgu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.