Hava Durumu

166 yılda bir gerçekleşiyor! Dolunay haftası neler getirecek

Ünlü Astroloji ve Theta Healing Eğitmeni Elif Miray Ertuğrul, "weBursa.com" okuyucuları ve "bursabiz" takipçileri için yazdı. Dolunay haftasına girilirken, hangi burçları neler bekliyor? Bu özel hafta neler getirecek?

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2022 00:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2022 01:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
166 yılda bir gerçekleşiyor! Dolunay haftası neler getirecek

Dolunay haftasına giriş yapıyoruz. Bu hafta hayatımız çok hareketli, enerjimiz her zamankinden daha yüksek, duygularımız ve tepkilerimiz daha dürtüsel olacak…

166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter – Neptün kavuşumu; bu hafta 12 Nisan 2022 Salı günü gerçekleşecek… Dilek ve dua kapılarının ardına kadar açıldığı, hayallerimizin gerçekleşmesine tanık olacağımız zamanlardan geçiyoruz. İçsel huzurumuzun artması, manevi yardımların çoğalması, sevgi ve merhamet duygularının yükselmesi ruhumuza şifa olacak…

Bu görünümle birlikte sularla ilgili haberler gündemde daha sık yer alabilir. Seller, taşkınlar, güçlü ve sağanak yağışlar, denizlerde yaşanabilecek sorunlar gündemimizde olacaktır.

Petrol ve doğalgaz fiyatlarının artması, hiper enflasyon ve ekonomik koşullarla ilgili mücadeleler; 5 Nisan Cuma günü Mars’ın da Balık burcuna girişiyle birlikte, önümüzdeki haftalarda dikkat çeken konular arasında yer alacak…

Merkür’ün Boğa burcuna giriş yapacağı 11 Nisan Pazartesi günü, 29 Nisan’a kadar olan süreçte; düşünce ve kararlarımızda daha net, kararlı, istikrarlı olacağız. İlişkiler, ortaklıklar, para piyasaları, kripto paralar, borsa ve finansla ilgili yatırımlar ön plana çıkacak.

16 – 25 Nisan’da Satürn ve Ay Düğümleri karesinin etkileri kesinleşiyor… Mart ayından beri etkisini hissettiğimiz, Mayıs’a kadar hissetmeye devam edeceğimiz bu süreç; ekonomik anlamda zorlukları ve maddi konularla ilgili elimizde olmayan kadersel koşulları gündeme getiriyor. İlerlemek istediğimiz konularda engellerle karşılaşma, yalnızlık hissi ve destek eksikliği özellikle ilişkilerde sabırlı ve sakin olmamızı gerektirebilir.

Çarşamba günü yapacağımız görüşmeler, alacağımız kararlar; uzun süreli anlaşmaları ve kalıcı kararları gündeme getirecektir.

Cumartesi günü 20:14’te gerçekleşen Terazi burcundaki Dolunay; ilişkilerle ilgili önemli ve gizli gerçekleri açığa çıkaracak… Sorunlu ilişkilerde ayrılıklar, boşanma kararları, adalet ve hukukla ilgili gündemler ön planda olacak… Hayatımızı değiştirme, olumsuz alışkanlıklarımızı bırakma, bitirilmesi ve bırakılması gereken konularda köklü ve sağlam kararlar alma ihtiyacını açığa çıkaran Dolunay enerjisi; haftabaşından itibaren etkisini hissettirecek.

Rusya ve Ukrayna arasındaki gündemde sıcak ve hareketli gelişmeler olurken, Türkiye’nin diğer devletlerle olan ilişkileri, dış borçlar, diğer devletlerle aramızdaki anlaşmalar ön plana çıkacak. Adaleti sağlamak ve doğru olanı yapmak adına güç çekişmelerini tetikleyebilecek olan bu Dolunay, devlet liderleri arasında yaşanacak önemli kararları ve sansasyon yaratan konuşmaları beraberinde getirebilir.

Bu Dolunay’da böbreklerimiz, bel bölgemiz, üreme organlarımız her zamankinden daha hassas olabilir. Güçlü enerji akışları; yüksek tansiyona ve baş ağrılarına karşı dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Kaygı bozukluğu, panik atak, obsesyon, takıntı gibi psikolojik rahatsızlıklar bu dolunayla birlikte duygu durumumuzu etkileyebilir. Bu etkileri daha kolay yaşamak için hafta boyunca hafif ve sağlıklı beslenmek, bol bol dua etmek ve niyet çalışmaları yapmak, bol su içmek, terapilerden yararlanmak, ilişkilerde sağlıklı sınırları korumak, adaletli davranmak ve ilahi adalete güvenmek, değişmemiz gereken konularda değişimi bilinçli olarak seçmek şifa olacaktır.

Dolunay’ın Burcunuza Göre Etkileri

Koç

İkili ilişkilerinizle ilgili gelişmelerin ve iş hayatınızla ilgili önemli değişimlerin gündeme gelebileceği bir haftadasınız. Gelecekle ilgili korkularınızı şifalandırmak, kendiniz için yeni hedefler belirlemek ve güçlü kararlarla yola çıkmak için hazırsınız…

Boğa

Günlük yaşamın ve iş hayatınızın stresinden arınmak, kendinizle kaliteli zaman geçirmek için yola çıkabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konular, iş ilişkileriniz, geçmişte yaşadıklarınız gündeme gelebilir. Adil olmak ve adaleti sağlamak hayatınıza önemli değişimler getirecek.

İkizler

Aşk ve eğlence hayatınızın ön plana çıkacağı Dolunay ile birlikte, yeni ortamlara girebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Geçmiş travmalarınızı iyileştirmek, kaybetme korkunuz üzerinde çalışmak; hayatınıza gelecek güzelliklerin yolunu açacaktır.

Yengeç

Ev ve aile ilişkileriniz, evinizle ilgili tadilat ve yer değişikliği konuları gündeme gelebilir. Ailenizle kurduğunuz ilişkileri şifalandırmak, diğer insanlarla kurduğunuz ilişkilerde güven bulmanızı kolaylaştıracak. Bu hafta adaleti sağlama zamanı…

Aslan

Önemli haberlerin, keskin kararların gündeme gelebileceği bugünlerde, iletişim trafiğiniz hareketlenmeye başlıyor. Çok düşünebilir, önemli gerçekler öğrenebilir, gizli kalmış konularla ilgili aydınlanmalar yaşayabilirsiniz.

Başak

Maddi ve finansal konuların, gelir ve giderlerinizin ön plana çıkacağı bugünlerde; çocuklarınızla ilgili ödemeler ve harcamalar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız konulara ve hobilerinize bütçe ayırmak, bugünlerde yaşayabileceğiniz korkulara şifa olacaktır.

Terazi

Burcunuzda gerçekleşen Dolunay, en çok sizi etkileyecek sevgili Teraziler… Bugünlerde sağlığınıza dikkat edin. En çok kendinize ve kişisel haklarınıza adaletli olmalısınız. İkili ilişkilerde ve hayatınızla ilgili konularda önemli gelişmeler, hareketli gündemler yaşayabilirsiniz.

Akrep

Geçmişle ilgili konular, sizden gizlenen sırlar açığa çıkabilir ve bugünlerde rüyalarınızda önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve bakış açınızı değiştirmeniz, önemli ve keskin kararlar almanız gerekebilir. Durarak ve düşünerek harekete geçin…

Yay

Arkadaşlıklarınızın ve aşk hayatınızın hareketlendiği bugünlerde, özdeğerinizi güçlendirmeniz için bazı beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Olaylar karşısında kendinizden emin olun. Kendinizi daha çok takdir edin ve gündeminizi güzelleştirin…

Oğlak

İş ve kariyer hayatınızın hareketleneceği, önemli tekliflerin ve projelerin gündeme gelebileceği bu hafta; çok çalışabilirsiniz. Önemli konuları gündeme getirmek, güç kazanmak istediğiniz konuları başlatmak için destekleniyorsunuz.

Kova

Rehber rüyalar görebilir, hayatla ilgili yepyeni şeyler keşfedebilir, eğitimlere ve kişisel gelişime zaman ayırabilirsiniz. Yolculuklar ve seyahatler gündeminizde olacak. Geçmişle ilgili konulara dair önemli iyileşmeler yaşayabilirsiniz.

Balık

Gizemli konuların peşine düşebilir, bilinmeyen sırlar keşfedebilir, hayallerinizi yaşamanın ve yaratmanın yeni yollarını keşfedebilirsiniz. Başkalarından gelen yardımlar, ödemeler ve ortak işler gündeme gelebilir.

                                                                                                                     Elif Miray Ertuğrul

                                                                                                                 www.mirayertugrul.com

                                                                                                         İnstagram; mirayertugrul_uransyen

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.