Hava Durumu

Boğanın intikamı çok acı oldu!

Meksika'da boğa güreşi etkinliği sırasında boğanın saldırısında metrelerce havaya uçan matador ağır şekilde yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Boğanın intikamı çok acı oldu!

Meksika'nın Aguascalientes şehrinde düzenlenen boğa güreşi etkinliği sırasında 34 yaşındaki Jose Guadalupe Adame adlı matador boğanın saldırısına uğradı. Boğanın boynuz darbeleriyle havaya uçan matador, kafa üstü yere düşerek bilincini kaybetti. Çevrede bulunan görevliler matadorun yardımına koşarak, arenadaki revire götürdü.

APAR TOPAR AMELİYATA ALINDI

Matadorun durumunun ciddi olması nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Saldırı sonucu beyninde ödem oluşan matadorun, ameliyata alındığı aktarıldı.

METRELERCE YÜKSEĞE FIRLATTI

Seyirciler tarafından kaydedilen görüntülerde, matadorun boğanın boynuz darbesi ile metrelerce havaya uçtuğu ve yere düştüğünde hareketsiz kaldığı görüldü.

HAYVANSEVERLER TEPKİLİ

Meksikalı hayvan severlerin tepkisini neden olan boğa güreşleri, bugüne kadar Coahuila, Sonora, Guerrero ve Quintana Roo eyaletlerinde yasaklandı. Meksika'da son olarak 2022 Haziran'da başkent Mexico City'de yer alan dünyanın en büyük arenası La Plaza Mexico'daki boğa güreşleri, hayvanlara kötü muamele yapıldığı gerekçesiyle federal mahkeme tarafından süresiz olarak askıya alınmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.