Hava Durumu

Eski bir evde yaşayan kadın programa kabul edildi! 'Yeni gelinleri bu eve nasıl sokayım?'

Aslı Hünel İle Gelin Evi programına katılmak için başvuru yapan genç kızın paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Eski bir evde yaşadığını belirten Çiğdem isimli kadın, halısının olmadığını, baba evinden çocukluğundan kalma portmanto kullandığını, kiracı olduğunu ve 4 kedi ile birlikte yaşadığını anlattığı videoyu, 'Yepyeni evlerde oturan yeni gelinleri bu eve nasıl sokayım şimdi' notuyla paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2024 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Eski bir evde yaşayan kadın programa kabul edildi! 'Yeni gelinleri bu eve nasıl sokayım?'

TikTok'ta paylaşımlar yapan kadın, Show Tv'de yayınlanan ekranların sevilen ve renkli yarışmalarından Aslı Hünel İle Gelin Evi programına başvurduğunu ve kabul alıp haftaya da çekimlerin olacağını söylediği bir video paylaştı.

Yeni gelin olan yarışmacıların birbirlerinin evlerine giderek, ev ve ikram edilen yemekler ile ilgili acımasızca yorum yaptıkları Gelin Evi programına oturduğu eski ev ile katılacağını söyleyen kadın kısa sürede gündem oldu.

Eski bir evde yaşadığını belirten Çiğdem isimli kadın, halısının olmadığını, baba evinden çocukluğundan kalma portmanto kullandığını, kiracı olduğunu ve 4 kedi ile birlikte yaşadığını söyledi.

Çiğdem ayrıca programda daha önce bir yarışmacının evinin duvarında kablo gözüktüğü için diğer yarışmacılar tarafından eziklendiğini söyleyerek kendi evinin duvarında gözüken internet kablosunu gösterdi.

Çiğdem isimli kadın o videosunu ise 'Yepyeni evlerde oturan yeni gelinleri bu eve nasıl sokayım şimdi' diyerek paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.