Hava Durumu

'Gelecekten geldim' dedi, korkutan iddialarda bulundu!

Instagram ve Facebook'un rakibi olarak konumlanan TikTok'ta bir kullanıcı gelecekten geldiğini söyleyerek bazı iddialarda bulundu. Sosyal medyada büyük ilgi gören paylaşımlar tartışma yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2022 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2022 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
'Gelecekten geldim' dedi, korkutan iddialarda bulundu!

Çin merkezli sosyal medya platformu TikTok’ta kendisine “realtiktoktimetraveler” (gerçek tiktok zaman yolcusu) lakabını takan bir kullanıcının ortaya attığı iddialar büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

İngiltere’nin önde gelen tabloid gazetelerinden Daily Star’ın haberleştirdiği açıklamalarda, gerçek ismini açıklamayan sosyal medya kullanıcısı 2236 yılına gidip geri geldiğini söyledi. Bilim insanların, bu yıl keşfedecekleri bazı DNA’larla megalodon olarak da bilinen ve dinozorlarla aynı dönemde yaşayan bir köpekbalığını canlandıracağını öne süren sosyal medya kullanıcısı başka iddialarda da bulundu.

İsmini açıklamayan sosyal medya kullanıcısı Megalodon olarak bilinen tarih öncesi köpekbalığının diriltileceğini öne sürdü.

İKİ FARKLI GEZEGENDE YAŞAM BULUNACAK

Gelecek 10 yıl içinde olacaklar hakkında da iddialarda bulunan sosyal medya kullanıcısı 2023 yılında bu hayvanın diriltileceğini öne sürdü. “Zaman yolcusunun” iddiaları kısa bir süre içinde on binlerce beğeni aldı. Sosyal medya kullanıcısı, “Zamanda geri gelip sizleri gelecekte yaşanacaklar için uyarmak istedim. 2025 yılında bilim insanları 2 farklı gezegende yaşam belirtisi elde edecek” dedi.

2034 yılında bir göktaşının Dünya’ya çarpacağını öne süren sosyal medya kullanıcısı Amerika kıtasının yarısının ise yok olacağını dile getirdi. Sosyal medya kullanıcısının paylaşımına büyük tepki gelirken bazı TikTok kullanıcıları, “Hangi yarısı yok olacak” derken diğerleri de kullanıcının paylaşımının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Diğer konular beni ilgilendirmez sen bana petrol ve akaryakıt fiyatlarının ne zaman düşeceğini söyle” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.