Hava Durumu

İşte piyango ve şans oyunlarını kazanma olasılığı en yüksek olan üç burç!

ABD'de 2,04 milyar dolarlık tarihi loto ikramiyesinin bir talihliye çıktığının açıklanmasının ardından şans oyunları yeniden gündeme oturdu. Peki şansın üzerinde burçların etkisi var mı? ABD'li astrolog Reda Wigle, ikramiye tutturması en olası ve en şanslı burçları açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2022 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2022 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
İşte piyango ve şans oyunlarını kazanma olasılığı en yüksek olan üç burç!

Aylardır devrederek sonunda 2 milyar dolar ikramiyeye ulaşan ABD'deki Powerball lotosu, dün bir talihliye çıktı. 2,04 milyar dolarlık rekor ikramiyeyi California’dan ismi açıklanmayan talihlinin kazandığı bildirildi. Büyük ikramiyenin yanı sıra Florida'da bir kişi 2 milyon dolar, 22 kişi de 1 milyon doların sahibi oldu.

2,04 milyar dolar kazanan kişi altı sayıyı da doğru tahmin etti. Bu başarı, istatistiksel olarak 292,2 milyonda 1 gibi küçük bir orana denk geliyor.

Peki ABD tarihinin en büyük loto ikramiyesini kazanan kişi nasıl bu kadar şanslıydı? Ya da onu bu kadar şanslı yapan şey neydi?

İŞTE EN ŞANSLI BURÇLAR;

ABD merkezli New York Post gazetesi, burçların piyango, loto gibi şans oyunlarında etkisinin olduğunu yazarken, ünlü astrolog Reda Wigle en şanslı üç burcu da açıkladı. Buna göre, belirgin bir gezegen yerleşimine sahip oldukları için bazı burçların daha şanslı olduğu da ifade edildi.

İşte loto, piyango ve şans oyunlarında en çok kazanan ve kazanma ihtimali olan burçlar;

YAY

Gezegeni Jüpiter olan Yay burcu, bolluk ve bereketi de temsil eder. İyimserliğin vücut bulmuş hali olan Yay burçları genellikle büyük bahislere girmekten veya her şeyi riske atmaktan korkmaz. Cesurlardır ve cesaretleri şans oyunlarında ödüllendirilir. Paylaşmayı ve biraz da israf etmeyi seven Yay burçları en talihli burçlar arasında gösteriliyor. Bugüne kadar büyük ikramiyenin en çok çıktığı burçlardan birinin Yay olduğunu bilmekte de fayda var.

OĞLAK 

Tüm burçlar arasında en çalışkan kabul edilen Oğlak burçları kendi şanslarını yaratmayı ve kazançlarını doğru kullanmayı bilen yanları ile tanınıyor. Oğlak burçları geçmişlerinden aldıkları sert darbelerle kendini büyüten, kendi kendine aydınlanan bir burç olarak tanımlanırken, bu durumun onlara farklı bir strateji ve gözlem yeteneği verdiği düşünülüyor. Durum böyle olunca kendi şanslarını yaratan Oğlaklar için bir piyango bileti almak hayatlarında büyük değişiklikler getirebilir…

BALIK 

Balık burçları sadece duygusallıklarıyla değil psişik güçleriyle de bilinen bir burç. Hisleri, rüyaları, işaretleri takip eden balık burcu, Neptün keşfedilmeden önce Jüpiter tarafından yönetiliyordu. Bunun bir başka şanslı burç olan Yay’ın gezegeni olduğu biliniyor. Balık burçları, öngörü yetenekleri ve hisleri sayesinde loto, piyango ve şans oyunlarında diğerlerinden bir adım önde duruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.