Hava Durumu

Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca'ya 'AHBAP' sansürü: İzin verin yarın AFAD için biz de para toplayalım

Sanatçı Haluk Levent'in kurduğu yardım derneği Ahbap'a destek veren oyuncu Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'nun ATV'nin talebi üzerine depremzedeler için yarın yapılacak ortak yayında yer almayacağı iddia edildi. Sosyal medya hesabından "Benim yüzümden oldu :( Çok üzgünüm. Bir kez 'Devlet nerde?' cümlesi kurmadılar. Yardım toplamak değil yardım dağıtmak için Ahbap'ta oldular." diyen Haluk Levent, "İzin verin yarın TV’de Afad için tüm sanatçılarla biz de para toplayalım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2023 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2023 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca'ya 'AHBAP' sansürü: İzin verin yarın AFAD için biz de para toplayalım

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'nin 8 ulusal televizyon kanalı, yarın saat 20:00'de depremzedelere yardım için ortak yayına geçecek. Yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere destek olacak. Toplanan yardımlar AFAD ve Türk Kızılaya bağışlanacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ahbap'a destek veren Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun kanal yönetiminin isteğiyle “ortak yayın”da yer almayacak. “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinden hiçbir oyuncunun da ortak yayında olmayacağı öğrenildi.

İddiaların ardından Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Benim yüzümden oldu :( Çok üzgünüm. Bir kez 'Devlet nerde?' cümlesi kurmadılar. Yardım toplamak değil yardım dağıtmak için Ahbap'ta oldular. Geçen yıl yardım kampanyasında ben de Afad’a bağış yapmıştım. İzin verin yarın TV’de Afad için tüm sanatçılarla biz de para toplayalım" diyerek çağrıda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.