Hava Durumu

Kurt ve kangal melezi köpeği koyun sürüsünün içine bıraktılar, hayvan ikilemde kaldı...

Kurt ve kangalın çiftleşmesi sonucu dünyaya gelen köpeği koyun sürüsünün içerisine bırakan vatandaş, istediği sonucu alamayınca büyük hayal kırıklığı yaşadı. Bir anda sürünün içerisine dalan köpeğin o esnada koyunlara ve kuzulara saldırması dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2023 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2023 23:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kurt ve kangal melezi köpeği koyun sürüsünün içine bıraktılar, hayvan ikilemde kaldı...

Anadolu'da sık sık karşı karşıya gelen efsanelere konu olan kurtlar ve kangallar bu kez aynı bedende birleşti. Kangal köpeğini bir kurtla çiftleştiren vatandaş, ortaya çıkan melez ırkın koyun sürüsünün içerisine bırakılması ile neye uğradığını şaşırdı. Bir anda sürünün içerisine dalan ve koyunlara saldıran kurt-kangal melezi köpeğin görüntüleri kısa sürede sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

"HAYVAN İKİLEMDE KALIYOR"

Videonun altına yorum yapan vatandaşlar, hayvanların genetiği ile oynanmaması gerektiğini ifade etti. Arka tarafı kangalı ön tarafı ise kurdu andıran köpeğin koyun sürüsü ile test edildiği videonun altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar; "Hayvan ikilemde kalıyor, içgüdüleri karışık", "Bu köpekten hemen kurtul yoksa sürüyü telef eder", "İnsanoğlu hayvanların genetiği ile oynayarak çok tehlikeli bir işe kalkışıyor."

Kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlenen videodaki melez köpeğin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.