Hava Durumu

Para kazanmanın yeni yöntemi gündem oldu! Dışkı satarak bakın ne kadar kazanılıyor...

Bir finans uzmanının para kazanmak için verdiği tavsiye gündem oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Nereye başvuruyoruz”, “Bende çok var, ben hemen satmalıyım” gibi yorumlarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2023 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2023 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Para kazanmanın yeni yöntemi gündem oldu! Dışkı satarak bakın ne kadar kazanılıyor...

Sosyal medyada paylaştığı yaptığı finans ve ekonomi içerikleri ile şöhrete kavuşan sağlık mühendisi Sarah Adekola, kısa yoldan para kazanmanın olağandışı bir yöntemini ortaya çıkardı.

TikTok üzerinden paylaşım yapan genç kadın, laboratuvarların ve sağlık kurumlarının insanlardan dışkı örneklerini para karşılığında satın aldığını söyledi. Adekola, “Bu hem bilimsel araştırmaları desteklemek, hem sağlık sorunu yaşayanlara yardım etmek hem de para kazanmak için harika bir yöntem. Sizin dışkınızı inceleyerek belki birçok hastalığı iyileştirebilirler” dedi.

ABD’de insan dışkılarının 500 dolara (yaklaşık 14 bin TL) satıldığını belirten Adekola, “Eğer her gün dışkınızı para karşılığı satarsanız yılda 218 bin dolar (yaklaşık 6.1 milyon TL) kazanabilirsiniz” dedi. Fakat para karşılığında dışkıyı satmadan önce önce bir dizi sağlık kontrolünden geçildiği belirtilirken 18-60 yaş arasındaki sağlıklı bireylerin başvurabileceği kaydedildi.

ANTİBİYOTİK KULLANMAMIŞ OLMAMASI GEREKİYOR

Donör olacak kişilerin kronik bir rahatsızlığı olmaması ve numuneyi vermeden 3 ay önceye kadar antibiyotik kullanmamış olması gerekiyor.

Adekola’nın paylaşımı büyük beğeni toplarken bazı sosyal medya kullanıcıları, “Nereye başvuruyoruz”, “Bende çok var, ben hemen satmalıyım” gibi yorumlarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.