Hava Durumu

Sahibinin değer biçemediği koç! Kafasını çevirince farkı ortaya çıkıyor...

Tokat'ta sahibinin pamuk ismini verdiği 4 boynuzlu 4 yaşındaki koç, görenlerin dikkatini çekiyor. Koçu görmek için bölgeye gelenlerin olduğunu söyleyen Abdullah Tatar, damızlık olarak beslediği koçuna paha biçemediğini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2022 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2022 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Sahibinin değer biçemediği koç! Kafasını çevirince farkı ortaya çıkıyor...

Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Erkilet Mahallesinde besicilik yapan Abdullah Tatar koçunun 1 aylıkken 4 boynuzlu olduğunu fark ettiklerini söyledi.

PAHA BİÇEMİYOR

Küçükbaş hayvan sürüsünün en kıymetlisinin pamuk ismini verdiği koçu olduğunu belirten Tatar, damızlık olarak beslediği koçuna paha biçemediğini kaydetti.

"4 BOYNUZUNUN ONA BİR ZARARI YOK"

Talep olursa Kurban Bayramında koçunu satmayı düşündüğünü belirten Tatar, "4 boynuzlu koçu görenler şaşırıyor. Benimde bu ilgi hoşuma gidiyor. 4 boynuzlu olmasının hayvana bir zararı yok. 4 yıldır baktığım koçuma 'pamuk' ismini verdim" dedi.

"OLDUKÇA SIRA DIŞI"

Köy sakinlerinden Hasan Tatar ise 4 boynuzlu koçu görmeye gelenlerin olduğunu, oldukça dikkat çektiğini belirterek, "Cenab-ı Allah'ın yaratmış olduğu ilginç bir güzellik. Oldukça sıra dışı, bende ilk defa gördüm. Görmek için gelenler oluyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.