Hava Durumu

TikTok'ta canlı yayın açan teyzeler, gençlere birde tavsiye verdi: Bizden söylemesi...

Sosyal medya paylaşımlarının oldukça dikkat çektiği günümüzde, bir sosyal medya uygulamasından yapılan canlı yayın gündem oldu. Dört teyze TikTok uygulamasından yaptığı canlı yayın ile izleyenleri oldukça şaşırttı. Teyzelerin canlı yayın yapmasının yanı sıra genç kızlara seslenerek, "Evlenmeyin, babanızın evinde oturun" sözleri dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2023 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2023 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
TikTok'ta canlı yayın açan teyzeler, gençlere birde tavsiye verdi: Bizden söylemesi...

Sosyal medyayı her yaştan insanın kullanması farklı görüntülerin ve paylaşımların ortaya çıkmasına da sebebiyet veriyor. Son olarak dört teyzenin TikTok üzerinden yaptığı canlı yayın herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

"EVLENMEYİN, BABANIZIN EVİNDEKİ RAHATLIĞINI BULAMAZSINIZ"

Teyzelerin canlı yayın yapması herkesi şaşırtırken, aynı zamanda canlı yayın sırasında kullanılan ifadeler de oldukça komikti. Teyzeler yayın sırasında genç kızlara seslenerek, "Evlenmeyin, babanızın evindeki rahatlığı hiçbir yerde bulamazsınız, Evlenip ne yapacaksınız?" ifadeleri kullanması komik anların yaşanmasına neden oldu.

PAYLAŞIM VE BEĞENİ İSTEDİLER

Teyzeler yayın sırasında katılımcılardan yayının paylaşılması ve beğeni de istediler. Hatta etkileşimin düşük olduğunu da söylemeleri yine yayında ilginç anlar yaşattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.