Hava Durumu

Yatak odasında gizlenen arıyı 6 saniyede bulmak için üstün zekalı olmak gerekiyor! Yapabilir misin?

Bu zeka oyunu resim bulmacasında sadece dahilerin bulabileceği gizli bir arı var. Zekanızı ve IQ'nuzu burada test edin. İnsanların sadece %3'ü gizli arıyı 6 saniyede bulabiliyor. Yapabilir misin?

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2022 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2022 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Yatak odasında gizlenen arıyı 6 saniyede bulmak için üstün zekalı olmak gerekiyor! Yapabilir misin?

IQ testleri genellikle birinin yüksek veya düşük zeka katsayısına sahip olup olmadığını belirlemek için yapılır. Test, bir kişinin bilişsel yeteneklerini, yani problemleri çözme ve mantıksal olarak muhakeme etme yeteneğini ölçer.

Sözlü, sözel olmayan ve tam ölçekli gibi çeşitli IQ testleri vardır. Bu testler genellikle kapsamlı ve sıkıcıdır. Neyse ki, IQ zeka testlerinizi test etmenin heyecan verici ve eğlenceli bir yolu da var.

Zeka oyunları, bir kişinin mantıksal düşünme ve problem çözme yeteneklerini ölçmenin muhtemelen en eğlenceli ve heyecan verici yoludur. Ve senin için hazır bir tane var. Kendinize meydan okumaya ve yol boyunca biraz eğlenmeye hazır mısınız? Başlayalım.

RESİMDEKİ GİZLİ ARIYI 6 SANİYEDE TESPİT EDEBİLİR MİSİN?

Bu zeka oyunu görselinde bir kızın yatak odasını görebilirsiniz. Gece vaktidir ve kız, yanına kıvrılmış olan evcil kedisiyle yatmaktadır. Bir çocuktan beklendiği gibi, yatak odası oldukça dağınık, her yere dağılmış oyuncaklar ve giysiler var.

Pencereye bak, açık. Herhangi bir böcek ya da kuş oradan içeri girebilir ve biri girmiştir. Yatak odasının açık penceresinden küçük, tombul bir arı girmiş. Bu zeka oyununda senin görevin gizli arıyı 6 saniye içinde bulmak. Yapabilir misin?

Genel IQ'nuzu test edelim. Büyüteçlerinizi veya gözlüklerinizi hazırlayın, çünkü zamanınız şimdi başlıyor. Herşey gönlünce olsun!

GİZLİ ARI NEREDE SAKLANIYOR?

İşte günlük eğlenceli gerçek dozunuz. Balın farklı tatları olduğunu biliyor muydunuz?

Evet, doğal olarak yapılan birçok bal çeşidi vardır. Yapay tatlardan bahsetmiyoruz. Arılar bal üretmek için çiçeklerden nektar alırlar. Nektar için kullanılan çiçeğin türü balın tadını ve rengini belirler. Çikolata ve vanilya kadar belirgin olmasalar da, doğal tatlar arasında çok küçük farklılıklar vardır. Arılar aynı zamanda en iyi tozlayıcılardan biridir ve ekosisteme büyük katkıda bulunurlar ve tehlike altındadırlar.

Şimdi zeka oyunumuza geri dönelim. Gizli arıyı buldunuz mu? Eğer bulabildiyseniz tebrikler, Fakat hala arıyorsanız, daha fazla aramayın cevabı açıklayacağız.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Bu zeka oyunu IQ testinde kızın yatak odasında saklanan arıyı 6 saniye veya daha kısa sürede bulmanız gerekiyordu. Gizli arıyı bulabildiyseniz tebrikler. Saklanan arıyı bulamadıysanız merak etmeyin, arının saklandığı yer hemen aşağıda ortaya çıkıyor. Bakalım nereye saklanmış.

Sandalyeye bak, bir arınınkiyle aynı desen ve renge sahip, sarı ve siyah. Böylece arımız orada saklanabildi. Ama aynanın soluna bakarsan onu bulabilirsin. Arımız sandalyede saklanıyor. Arının saklandığı yeri vurguladık.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.